Muziek verbindt, ontroert en inspireert.

divider

‘Il Canto di Rame’ wil met zijn enthousiasme zoveel mogelijk luisteraars bereiken. Met uw steun als ‘Vriend van Il Canto di Rame’ kunnen de musici hun passie voor muziekbeleving voortzetten en uitdragen.

In het voorjaar van 2015 maakt ensemble ‘Il Canto di Rame’ een opname van hun eigenwijze bewerkingen en van alle composities die speciaal voor dit ensemble zijn geschreven. Deze verzameling is een begin van het ambitieuze streven een geheel nieuw repertoire op te bouwen voor de bijzondere combinatie van instrumenten.

  • Om de aandacht te trekken binnen de concertwereld heeft het ensemble promotiemateriaal nodig, zoals drukwerk of beeld-, film- en audiomateriaal.
  • Voor het spelen op buitengewone locaties of bij de uitvoering van hedendaagse muziek moet soms versterkingsapparatuur gehuurd worden.
  • De aanschaf van bladmuziek wordt tot op heden nog op persoonlijke titel gedaan. De leden van ‘Il Canto di Rame’ willen graag een ensemblecollectie aanmaken om zodoende een professionele bibliotheek te onderhouden.

Voor dit alles is geld nodig. In deze tijd wordt cultureel ondernemerschap verlangd van musici.

Door vriend te worden, kunt u de musici van ‘Il Canto di Rame’ hierbij ondersteunen. Volg deze vier uitzonderlijke musici op hun ambitieuze pad en word lid van de ‘Vrienden van II Canto di Rame’.

Aanmelden als vriend
vrienden_l

Hoe word je lid van 'Vrienden van Il Canto di Rame'?

Een vriend van ‘Il Canto di Rame’ heeft een bijzondere band met het ensemble. Door uw ondersteuning kunnen de musici van ‘Il Canto di Rame’ hun artistieke en creatieve ideeën tot klinken brengen. Wie zich aan het ensemble verbindt door een toezegging van een vast bedrag per jaar kan dit bedrag bij de belastingaangifte ook opgeven als een gift aan een ANBI erkende instelling.

Het minimum bedrag om vriend te worden bedraagt € 30,– per jaar. Een eenmalige gift behoort ook tot de mogelijkheden, u bent dan begunstiger. Wat kunt u verwachten van de ‘Vrienden van Il Canto di Rame’?

  • Twee maal per jaar ontvangt u een nieuwsbrief per mail. Hierdoor blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U ontvangt een update van de concertagenda en een uitgebreide programmatoelichting.
  • Eennmaal per jaar organiseert ‘Il Canto di Rame’ een concert speciaal voor de vrienden. Dit vriendenconcert is voor u gratis toegankelijk. Ook gezinsleden, die op hetzelfde adres wonen, beschouwen wij als vriend en zijn dus van harte welkom.
  • Als begunstiger ontvangt u de nieuwsbrief en een aankondiging van het vriendenconcert.

U kunt uw aanmelding via het mailadres van de ‘Vrienden van Il Canto di Rame’ doen.

vriendenvanilcantodirame@gmail.com